جدول نهایی لیگ برتر فوتبال در فصل ۱۴۰۴-۱۴۰۳ | از قهرمانی تراکتور تا سقوط شهر خسته ویدیو| جشن قهرمانی تراکتور تبریز در لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه و ویدیو خلاصه بازی استقلال خوزستان و تراکتور(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)| پیروزی قهرمان جدید ایران نتیجه بازی پرسپولیس و هوادار در آخرین بازی لیگ(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| برد بی فایده در گام آخر نتیجه بازی استقلال و سپاهان در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| شکست مصلحتی شاگردان جباری! ویدیو| خلاصه بازی پرسپولیس و هوادار در ورزشگاه آزادی(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدیو| خلاصه بازی سپاهان و استقلال در هفته آخر لیگ برتر(۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) آیت شریفی قهرمان آسیا شد + فیلم جباری: استقلال مقابل سپاهان جوانمردانه بازی می‌‍‌کند واکنش فدراسیون فوتبال به شایعه سرمربیگری مجیدی در تیم ملی فوتبال ایران مجیدی در امارات ماندنی شد بازیکنان جوانان و امید در ترکیب استقلال مقابل سپاهان+عکس مشکل جدید استقلال برای عقد قرارداد با سیدورف خبر شهرآرانیوز تأیید شد | استقلالی‌ها با ماسک راهی اصفهان شدند اردوی پرسپولیس در ترکیه قطعی شد تاریخ و ساعت بازی سپاهان و استقلال | مهم‌ترین بازی برای پرسپولیس! روبرتو پیاتزا فردا (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) به ایران می‌آید تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و هوادار | آخرین بازی ستاره‌ها روابط عمومی فدراسیون فوتبال هم تأیید کرد | مسابقه ایران و کره شمالی با حضور بانوان در مشهد تاریخ و ساعت بازی میلان و بولونیا | روسونری در نزدیک‌ترین فاصله تا جام
سرخط خبرها

حسینی:کریمی فیزیک خوبی دارد|کاش عطایی سرمربی تیم ملی جوانان نمی شد

  • کد خبر: ۸۰۴۶۲
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۸:۰۲
حسینی:کریمی فیزیک خوبی دارد|کاش عطایی سرمربی تیم ملی جوانان نمی شد
والیبال جام ملت‌های آسیا در شرایطی از امروز در چیپای ژاپن آغاز شد که ایرانیان فقط در دو دوره به سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۳ به مقام قهرمانی دست پیدا کرده بودند.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، اولین بازیکن والیبال ایران که توانست جایزه جام ملت‌ها را به خود اختصاص دهد، امیرحسینی بود. پاسوری که با تدبیر سرمربی تیم جایگزین سعید معروف شده بود. البته در آن مسابقات آرش کمالوند و فرهاد ظریف نیز بهترین شده بودند. امیرحسینی که حالا کم کم به مرز بازنشستگی نزدیک می‌شود، به تازگی دوره مربیگری بین المللی را گذرانده است. او در این باره می‌گوید: این دوره زیرنظر آقای چنگیز آکار و جهانگیر سیدعباسی بیشتر به کار‌های پایه پرداخته شد. اما خودم هنوز تصمیم نگرفتم که مربیگری کنم یا به بازیگری ادامه بدهم.
حسینی درباره جام ملت‌های آسیا در سال ۲۰۱۱ می‌گوید: پارک کی وون مربی کره‌ای واقعا والیبال ایران را دگرگون ساخت. او به تیم ملی ما سیستم داد و آنالیز را وارد چرخه والیبال کشورمان کرد. به اعتقاد من نقش او کمتر از ولاسکو در والیبال کشور ما نبوده است. والیبال ما خیلی رشد کرده و همگام با بازیکنان، مربیان جوان ما هم پیشرفت بسیار خوبی داشته اند.
او در ادامه می‌گوید: پیمان اکبری، بهروز عطایی، رحمان محمدی راد و محمدرضا تندروان از جمله مربیان کارآمد ما هستند. من با آقای عطایی کار کردم. ایشان را اهل مطالعه و دارای اطلاعات عمومی بالا می‌دانم. اما‌ ای کاش دو تیم را به طور همزمان به ایشان نمی‌سپردند چرا که فشار بیش از حد روی یک مربی گاهی نتیجه عکس می‌دهد. فدراسیون والیبال باید مربیگری تیم ملی جوانان را از عطایی می‌گرفت و به دیگر مربیان می‌سپرد.
امیرحسینی درباره پاسور جدید تیم ملی، جواد کریمی می‌گوید: سعید معروف البته که استثناست. در جهان والیبال شاید بازیکنانی مثل معروف، رزنده، انگابت و ... از نظر هوش ذاتی بی نظیرند، اما جواد کریمی هم فیزیک خیلی خوبی دارد و با توجه به اینکه با بیشتر بازیکنان فعلی تیم ملی در تیم‌های ملی جوانان و باشگاه کاله همبازی بود، همه آن‌ها را می‌شناسد. اما او هم باید مانند مربیان ما مطالعه کند و کار‌های جدید را از بازیکنان بزرگ یاد بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->